طرز تهیه خورشت قیمه در پلوپز
تهیه انواع خورشت در سنت غذایی تمام ایرانی ها جایگاه خاصی دارد. خورشت ها معمولا چند ماده اصلی دارند: سبزیجات، حبوبات و گوشت؛ و آنچه که خورشت ها را متمایز می کند جزئیات آنهاست به این معنا که در یک نوع خورشت نوع سبزی آن فرق دارد یا نوع حبوبات آن با هم متفاوت است. بماند که برخی از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده می کنند و برخی از گوشت قرمز. پخت خورشت در برخی از مناطق کشور یک غذای مجلسی به حساب می آید و در حالت عادی برای استفاده روزانه پخت نمی شود و در برخی مناطق دیگر خورشت ها یک غذای روزمره است و برای استفاده شخصی نیز کاربرد دارد.
اما موضوعی که وجود دارد این است که بسیاری از افراد خورشت ها را در قابلمه آماده می کنند و اجازه می دهند جا بیفند. اما در زندگی های امروزی که اکثر خانم ها شاغل هستند و وقت کافی برای پخت غذا ندارند وجود یک پلوپز بسیار پر کاربرد خواهد بود. حتی برای زمانی که مهمان زیادی دارید و فرصت ندارید که به تمام کارها برسید پلوپز می تواند یک کمک دهنده باشد. پلوپزهای چندکاره قابلیت پخت انواع برنج و خورشت را دارند و در تنظیم وقت نیز صرفه جویی خواهد شد.
اما مهم است که حتما یک پلوپز با کیفیت خریداری کنید تا نیاز شما را پاسخگو باشد. توضیه ما به شما این است که برندی را انتخاب کنید که نمایندگی آن در ایران وجود داشته باشد. به عنوان مثال برند پارس خزر یک برند ایرانی بسیار موفق است که کاربران زیادی از آن راضی هستند. همچنین نمایندگی تعمیر پلوپز پارس خزر نیز در کل کشور وجود دارد و در صورت بروز مشکل می توانید به آن ها مراجعه کنید. و اما ما در این مقاله قصد داریم روش پخت خورش قیمه در پلوپز را به شما آموزش دهیم. با توجه به گزینه های موجود در پنل پلوپز خود می توانید به راحتی قیمه خود را تهیه کرده و لذت ببرید. ادامه مطلب را با ما بخوانید.
پخت خورشت قیمه با پلوپز
از مهم ترین خورشت های اصیل ایرانی دو خورشت قورمه سبزی و قیمه را می توان نام برد. خورشت های دیگری نیز وجود دارند که ممکن است مربوط به مناطق مختلف کشور باشند که لازم است مهارت لازم را برای پخت آن ها داشته باشید. اما در میان تمام خورشت ها این دو خورشت در تمام کشور شناخته شده هستند و تمام قومیت ها آن را تهیه می کنند و بسیار پر طرفدار نیز می باشند. با این حال هر شخصی ممکن است دستور العمل خاصی برای پخت این دو خورشت داشته باشد. ما در این مطلب طرز تهیه خورشت قیمه در پلوپز را به شما آموزش خواهیم داد. امیدواریم برای شما مفید واقع شود بنابراین با ما همراه باشید.
تهیه خورش قیمه با پلوپز
خورش قیسی خوشمزه و تند مانند خورش سبزی اصالت بالایی دارد. با گذشت زمان کم کم از نوع اصلی خورش قیمه دور شده و روش های مختلفی برای پخت این خورش خوشمزه ابداع شده است. یکی از معروف ترین خورش ها قیمه نثار است که مخصوص استان قزوین است. برای پخت این خورش به جای لپه از خلال بادام و سایر مغزها استفاده می شود که طعم و تغذیه آن را بهتر می کند. در زیر انواع خورش قیمه را معرفی می کنیم که طرفداران خاص خود را دارد.
• چاشنی سیب زمینی
• قیمه بادمجان
• پر کردن به
• قیمه نثار
• چاشنی خوب
در این راهنما آموزش خورش قیمه سیب زمینی با پلوپز چند منظوره ادمیلسون را قرار داده ایم که می توانید آن را به بهترین شکل و در سریع ترین زمان بپزید و نوش جان کنید. ادامه مطلب را با ما بخوانید.
مواد لازم برای پخت خورش قیمه
خورش قیمه یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است. در این خورش خوشمزه هر نوع موادی را می توان اضافه کرد تا طعم آن بهتر شود. مثلاً برخی ترجیح می دهند در خورش خود از آلو بخارا استفاده کنند یا با بادمجان سرخ شده سرو کنند. همچنین طرفداران قیمه سیب زمینی نسبت به مدل های دیگر بیشتر است. پس مواد این خورش خوشمزه را با هم بررسی می کنیم.
· گوشت خورشتی 500 گرم
· لپه 250 گرم
· پیاز 2 عدد متوسط
· رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
· زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
· نمک و فلقل و زردچوبه به مقدار لازم
· روغن به مقدار لازم
· سیب زمینی درشت 3 عدد
طرز تهیه خورش قیمه سیب زمینی
برای پخت این غذای خوشمزه به 2 ساعت زمان نیاز دارید. اگر از پلوپز هوشمند ادمیلسون استفاده می کنید، می توانید آن را با کمک دستگاه حرفه ای هوشمند یا قابلمه طبخ کنید، برنامه STEW را از پنل دیجیتال انتخاب کنید و سپس مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
1. پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید.
2. تکه های گوشت را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید بوی آن گرفته شود.
3. ادویه و رب گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود.
4. لپه را داخل پلوپز بریزید و بگذارید کمی سرخ شود.
5. در این مرحله لیمو امانی را اضافه کرده و آب جوش بریزید و درب دستگاه را ببندید.